Navigera till sidans huvudinnehåll

Aktuellt i vården

För vem: Alla anställda inom vården. Vad: Livesända forum två gånger per månad. Hur: Zoom, varannan onsdag kl. 11.30-12.00. Syfte: Information för alla anställda inom vården, aktuella frågor. Inbjudan kommer via mejl till alla funktionsbrevlådor och chefer inom vården från fokus.folkhalsasjukvard@rjl.se.

Varje dag arbetar vi – runt 10 000 medarbetare inom vården – tillsammans för våra invånares bästa. Aktuellt i vården, är övergripande personalinformation. Folkhälsa och sjukvård och kommunikation blandar och ger. Här får du veta det aktuella, det intressanta och det trevliga. Sändningarna är ungefär 15 minuter och återkommer ungefär varannan vecka. Det är självklart frivilligt att titta, det går att se i direktsändning, och det går alltid att se i efterhand.

Varje sändning besöker vi en arbetsplats. Vi vet att det pågår ett fantastiskt arbete överallt inom Region Jönköpings län och vi vill gärna veta vad ni gör. Jobbar ni med särskilda förbättringar för era patienter eller för en bättre arbetsmiljö? Vill du bara hylla dina kollegor som alltid finns där i vardagen i vått och torrt? Eller vill du lyfta något annat från din arbetsplats som ökat arbetsglädjen?

Hör av dig till fokus.folkhalsasjukvard@rjl.se så kanske det blir ni som får besök i nästa sändning.